Cornel Ngaleku Children Centre


NIEUWSBRIEF VANUIT DRIEWEGEN (NR.32) klik hier voor een directe link.


Sirkelslag Kids

Uitslag Sirkelslag Kids 2017
Van de honderden groepen werden onze kanjers 39 ste
Mega trots op onze Geerteskidsclub.

Eerste kids club was een succes!
Kinderen actief bij sirkelslag!
De leidende draad was het verhaal van gideon en wat hebben de kinderen ook gestreden om alle opdrachten goed uit te voeren.
En wat hebben ze ons laten zien dat met samenwerken en gebruik maken van elkaar talenten je ontzettend veel kan!
Maandag is de uitslag dan weten we of ze bij de top 4 zaten van de ruim 250kidsclubs over heel Nederland.
Maar het mooiste hebben we al gewonnen "de eerste clubdag".
De kinderen kijken uit naar de volgende!
Warme groeten
Corina ,Jacoline en Els
Bezoek aan de Kidsexpress

Bezoek aan de Kidsexpress met de jongeren van de basiscatechesatie op 25 maart.

Om half 4 kwamen we vanuit school aan bij de caravans van de Kidsexpress.
Bij de Hoogte stonden 5 caravans en in die caravans reisden we mee door het nu naar de tijd van de bijbel en weer terug samen met  Rob , Esmee en Rachel,de hoofdpersonen van de verhalen. In deze verhalen kunnen we zien hoe we het verschil kunnen maken in onze eigen omgeving. We hebben een doeboek gehad en met dit doeboek konden we van de ene naar de andere caravan luisteren naar de verhalen en de opdrachten maken om zo de code te kraken.

We hebben het harstikke leuk gehad!

Groetjes van Mirjam, Kristijan, Hanna, Julian en Meanne
Foto's staan in het fotoalbum van de website.

Nieuws van de jeugdkapel

De Jeugdkapel is bedoeld voor alle jongeren van 12, 13, 14 en 15 jaar, die niet meer naar de kindernevendienst en/of de basiscatechese gaan.  De bijeenkomsten zijn 1x per maand (oktober t/m juni), tijdens de kerkdienst, bij iemand van de begeleiders thuis. Iedere jongere krijgt per keer persoonlijk een uitnodiging toegestuurd.

Nieuws van de kindernevendienst.

Inlichtingen bij:
Mevr J. Kole | Tervatenseweg 40 | 4481 PB Kloetinge | Tel.: 0113 227753.
E-mail: mckole@zeelandnet.nl

Hoi jongens en meisjes,
De verhalen en liedjes tijdens de dienst in de kerk zijn vaak voor veel kinderen moeilijk te begrijpen. Daarom is er voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar iedere zondag kindernevendienst.
We starten samen met alle grote mensen in de gewone kerkdienst, zodat je al een beetje de sfeer en rituelen kan leren kennen. Na ongeveer een kwartiertje gaan we na een praatje met de dominee naar onze eigen ruimte. Daar wordt een verhaal uit de bijbel verteld. Vervolgens bespreken we met elkaar wat we ervan kunnen leren voor ons eigen leven, zoals hulpvaardig zijn, samen delen, vriendelijk zijn, aandacht voor elkaar en geloof in God en Jezus. Naast verhalen vertellen doen we ook spelletjes, zingen liedjes en maken knutsels, deze mag je meenemen naar huis om er thuis nog eens over na te praten.
Naast de normale zondagse diensten zijn er ook speciale gebeurtenissen door het jaar heen. Tijdens de Adventstijd en de Veertigdagentijd werken we met projecten rondom een bepaald thema. En op de zondag voor Pasen, Palmpasen, gaan we met versierde takken door de kerk. Ook is er tijdens de Kerst altijd een speciale viering voor kinderen waar we dan een musical spelen.
Tijdens de laatste zondag voor de vakantie nemen we afscheid van de oudste kinderen die de basisschool verlaten, met daarna een afsluitend feest voor alle kinderen.
Lijkt het je leuk om met de kindernevendienst mee te doen, dan ben je van harte welkom. Kom gerust een keertje kijken!
Voor je jonge broertje of zusje is er crèche tijdens de dienst.


  Gemeente rond de Geerteskerk Kloetinge.
Contact