Nieuws van de webmaster.
Nieuws van de webmaster.

Noteer in uw agenda.
Noteer in uw agenda.

Wat is er te doen in de Geerteskerk en omgeving.
Inloopochtend Kloetinge.


Op iedere eerste maandag van de maand,  nu op 2 juli a.s, organiseert de Protestantse gemeente Kloetinge, een inloopmorgen , bestemd voor iedere inwoner van Kloetinge en omgeving.
Aanvang 10 uur in de Geerteskerk, Kloetinge.


Van harte welkom.
De toegang is gratis, er staat een potje voor onkosten.Op 15 en 22 juni geeft het koor waar ik op zit een jubileumconcert. Zie de poster en de informatie hieronder.
Ik zou het leuk vinden als jij kunt komen.

Het concert in Haamstede op vrijdag 22 juni valt in de periode van de Kunstschouw, een jaarlijks kunstevenement in Burgh-Haamstede en omstreken. Misschien een idee om te combineren met het concert. 
Op 39 locaties is werk van 200 kunstenaars te zien bij Zeeuwen thuis, maar ook in kerkjes en ringdorpen, in boerenschuur en molen, in polder en bos.
Er zijn ook kunstprojecten op typisch Zeeuwse locaties, die dan toegankelijk zijn. Alle kunstdisciplines zijn vertegenwoordigd.
Dit jaar aandacht voor kunst in relatie met mens en voedsel, klimaat, vergankelijkheid en schoonheid. Verder een bijzondere tentoonstelling Zoete Zonde in een kerk.
De Kunstschouw trekt ieder jaar veel bezoekers uit binnen en buitenland. Zie internet voor verdere informatie: Kunstschouw 2018.

Hartelijke groet,
Rein Brand


Aurora – Vocaal Ensemble Cantare en strijkorkest Con Legno o.l.v. Pim Overduin.Aurora. Poollicht. Het magische lichtspel aan de hemel in het uiterste noorden en zuiden van onze planeet. Elektrisch geladen deeltjes die de zon naar de aarde stuurt: een geweldig natuurverschijnsel dat kunstenaars telkens weer inspireert.

Vocaal Ensemble Cantare bestaat 25 jaar. Dat wordt gevierd met twee sfeervolle jubileumconcerten met muziek van Scandinavische en IJslandse componisten. Cantare wordt begeleid door strijkersensemble Con Legno, het orkest van de Zeeuwse Muziekschool. Het geheel staat onder leiding van dirigent pim Overduin.
Over het noorderlicht schreef Noorse componist Ola Gjeilo het koorwerk “Northern Lights”, een prachtig, verstild stuk. Van Gjeilo zal Cantare ook de complete Sunrise Mass zingen, met The Ground als geweldige afsluiter. Na de pauze klimt ineens een sprookjesverteller op het podium. Er klinkt volksmuziek uit het noorden, over vissers en viswijven, rozen en kruizemunt. Koor en orkest doen mee in het verhaal…

Kom ook genieten van ons Aurora-concert! U bent van harte welkom op 15 juni in de Gasthuiskerk, Lange Delft 94 te Middelburg en 22 juni in de Hervormde Kerk, Ring 1 te Haamstede. Beide concerten beginnen om 20.00 uur.
U kunt kaarten reserveren via de website: €15.
Kaarten aan de kerk: €17,50. Kinderen t/m 15 jaar: € 5.
Kijk ook op www.cantaregoes.nl voor meer informatie.  Gemeente rond de Geerteskerk Kloetinge.
Contact