Nieuws van de webmaster.
Nieuws van de webmaster.

Noteer in uw agenda.
Noteer in uw agenda.

Wat is er te doen in de Geerteskerk en omgeving.

Inloopmorgen Kloetinge.
Elke eerste maandag van de maand, nu dus 7 januari a.s., is er inloopmorgen voor inwoners van Kloetinge en omgeving.
Om 10 uur staat de koffie klaar in het Geerteshuis, Jachthuisstraat.
Toegang gratis
 
Met vriendelijke groeten,
Willen van Wijngaarden
Kleine bijdrage voor onkosten wordt op prijs gesteld.


Zondag 3 maart 10:00 uur. “Koor A58”

De kracht van ons koor zit in het brede repertoire, de verrassende arrangementen van Rob en Christian en een sprankelende “verhalen” podiumpresentatie. Van “Shaffy” tot “Sondheim”, van “Brel” tot Blaha. Onze muzikale waaier is uniek en beslist origineel te noemen. Wij doen het altijd nèt wat anders! Een uniek koor in een veelkleurig koorlandschap. Van “ballad” tot “rock” in traditionele koorzetting, via close-harmony richting jazz en dit alles zowel met pianobegeleiding als a capella, van één- tot achtstemmig, brengt in hun 20ste jubileumjaar bijzondere liedjes die gaan over ergens wortels hebben, ergens thuis zijn en thuis kunnen komen, verbonden zijn met de plek, de omgeving, de natuur, en de mensen die er wonen. Thuis betekent ook: liedjes in onze moedertaal. (Bron website koorA58)
Zondag 3 maart zijn wij ook erg blij dat A58 meewerkt aan onze kerkdienst. Met ongeveer 55 koorleden zal het een muzikaal feestje worden. Het thema is “Thuis”, het jaarthema. Een goed gesprek voer je vaak ook thuis, aan tafel of op de bank of bij mooi weer heerlijk in de tuin. Thuis ben je ook in de kerk, dus voel je welkom om deze bijzondere dienst voor jong en oud, voor iedereen, met ons mee te vieren.


TAIZÉ-DIENST 10 MAART


Op 10 maart wordt er in de Geerteskerk te Kloetinge weer een Taizé-viering gehouden om 19:30 uur.
Het thema van de viering is deze keer bidden.

In deze viering is er tijd voor bezinning, tijd om te zingen, tijd om te luisteren naar teksten en tijd om stil te zijn en te mediteren. Een Taizé-viering schept ruimte voor het eigen hart om zich te verbinden met God.

Kenmerkend voor Taizé vieringen zijn het zingen van meditatieve liederen en stilte. We zingen de liederen met dezelfde eenvoud als in Taizé, zodat we tegelijkertijd het lied kunnen ontdekken, en ook het gebed dat ermee uitgedrukt wordt.

Voel je welkom om deel te nemen aan deze inspirerende momenten van samenzijn. 
De kerk is open vanaf 19 uur, na afloop van de viering is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een bakje koffie of thee,


  Gemeente rond de Geerteskerk Kloetinge.
Contact