Nieuws van de webmaster.
Nieuws van de webmaster.

Noteer in uw agenda.
Noteer in uw agenda.

Wat is er te doen in de Geerteskerk en omgeving.

Informatie over vespers, klik hier voor een directe link.
Concert in de Geerteskerk.

Op zaterdag 13 april 2019 is in de Geerteskerk een concert van het Hollands mannen ensemble o.l.v. Joost van Belzen
en het Amazing Grace choir o.l.v. Peter Wildeman. Orgel: Peter Wildeman – piano: Joost van Belzen.
Aanvang: 19.30 uur. Kaarten bestellen via Classicalmusicevents.nl. Kaarten € 12,50, kinderen t/m 13 jaar € 5,00.

Inloopmorgen Kloetinge.

Iedere eerste maandag van de maand, nu dus 6 mei is er inloopmorgen in het Geerteshuis voor inwoners van Kloetinge en omgeving.

Van harte welkom

Om 10 uur staat in het Geerteshuis de koffie klaar en de toegang is gratis.
 
Met vriendelijke groeten,
Willen van Wijngaarden
Kleine bijdrage voor onkosten wordt op prijs gesteld.Stichting de Figurant uit Goes

Dit jaar is voor ons, stichting de Figurant uit Goes, een speciaal jaar.

Nu bestaan we 20 jaar. Dat gaan we vieren!

We werken aan een nieuwe website en continuering van ons bestuur.

Maar ook aan ons 6e benefietconcert in de Mythe te Goes. Op vrijdag 17 mei is daar een concert waar muzikaal mee wordt gewerkt door Nova melodica uit Kapelle-Biezelinge, kleinkunstenaar Bert Kreeft, singersongwriters en een speciaal programma van Theo van Teijlingen met beeld en geluid. Maar ook…Els van Teijlingen en haar 4 Oegandese kinderen zullen aanwezig zijn, speciaal ook voor een bijzondere meet&greet voor alle vrijwilligers die vanuit Nederland in Soroti gewerkt hebben.

We vragen als entreeprijs 10 euro. Dat is laag, maar we willen dat iedereen, grote en krappe beurzen, kan genieten van een heerlijk avondje Mythe!!!


Thema “Groot is Uw trouw”
Groot Nederlands Johannes de Heer Koor zingt


Het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor geeft dit voorjaar vier concerten op bijzondere locaties in Nederland. DV Zaterdag 6 april zingt het koor in de monumentale Grote Kerk van Apeldoorn, zaterdag 11 mei volgt een concert in de Grote Kerk van Dordrecht, zaterdag 8 juni volgt een concert in Concertgebouw de Doelen in Rotterdam en de reeks concerten wordt afgesloten op zaterdag 22 juni in de Grote- of Maria Magdalenakerk in Goes.

Het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor is een projectkoor dat staat onder muzikale leiding van Wilbert Magré. Het koor, dat 700 zangers en zangeressen telt, repeteert momenteel op acht verschillende locaties in Nederland, van Wouterswoude tot Goes.
Het koor is in 2016 opgericht om de 150e geboortedag van Johannes de Heer te gedenken. Sindsdien is er – mede op verzoek van de enthousiaste koorleden – ieder jaar een nieuwe editie gestart.  Het thema van deze vierde editie is: “Groot is Uw trouw”.

Aan de concerten werken bekende koren en musici mee.  In Apeldoorn werkt het Urker kinderkoor Klein maar Dapper mee. In Dordrecht wordt medewerking verleend door het bekende trompetduo Arjan & Edith Post en Wibrand van Norel (pauken).
Het chr. Mannenkoor De Lofzang uit Heerde o.l.v.  Jacob Schenk, Pier de Jong (hoorn), Maurits Willemsen (trombone), Eric Vogel (fluit) en Wilco Veldkamp (vleugel) verlenen hun medewerking aan het concert in Rotterdam en in Goes werken het Christelijk samengesteld mannenkoor Zeeland o.l.v Ron van Ommen en Martin Weststrate (orgel) mee.

Het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor steunt dit jaar straatkinderen in de Filipijnen, een project van Woord & Daad. Daarnaast steunt het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor vijf sponsorkinderen, ook via Woord & Daad. Leden en bezoekers zamelen door hun deelname of concertbezoek geld in voor dit doel. 

Toegangskaarten met korting zijn te bestellen via de website: www.johannesdeheerkoor.nl


  Gemeente rond de Geerteskerk Kloetinge.
Contact