Doopdiensten, huwelijksinzegening of uitvaart

Doopdiensten.
Wanneer u uw kind wilt laten dopen, kunt u daarover contact opnemen met de predikant. Doopdiensten vinden enkele malen per jaar plaats, doopzondagen worden van tevoren gemeld in het kerkblad en op de website. Als bericht van geboorte wordt gedaan, brengt de predikant in de regel een bezoek aan de ouders.

Huwelijksinzegening.
Voor een afspraak hierover dient men zich tot de predikant te wenden. In de regel heeft de predikant met het a.s. bruidspaar twee gesprekken, waarin de zin en de betekenis van een kerkelijke huwelijksinzegening worden besproken en de dienst wordt voorbereid. De huur van de kerk wordt besproken via mevr. Liplijn.

Uitvaart
Om te overleggen over tijd en plaats van een uitvaartdienst neemt de familie contact op met de predikant, alvorens hierover afspraken te maken met de uitvaartverzorger. De meest geëigende plaats voor een kerkelijke uitvaartdienst is het huis van de kerkelijke gemeente: het kerkgebouw. Deze dienst kan gehouden worden in het koorgedeelte van de kerk, als de familie niet zo groot is. Voor alle inwoners van Kloetinge is de Geerteskerk beschikbaar voor een uitvaartdienst. De huur van de kerk wordt besproken via mevr. Liplijn.

Voor gebruik van het kerkgebouw kunt u contact op nemen met mevrouw M. Liplijn, bij voorkeur per email:

 

Het Geerteshuis (verenigingsgebouw),
Jachthuisstraat 13, 4481 AK Kloetinge.
Beheerder: Mevr. L.H. Cheng Cho Van,
tel: 06-17557277
E-mail:

Dit bericht is geplaatst in Contact. Bookmark de permalink.