Paasontbijt 2020

Soms is verandering nodig maar er zijn ook goede tradities om te behouden. Het Paasontbijt valt wat ons betreft in de tweede categorie.  Op zondag 12 april houden we daarom het jaarlijkse Paasontbijt in het Geerteshuis. Voorbereid door de jongeren van onze kerk, met hier en daar wat assistentie van de minder jongere.

Op zich was iedereen sowieso al welkom maar voor deze editie wil we graag nog eens benadrukken dat mensen van buiten de kerk hier ook van harte voor uitgenodigd zijn.

Een mooie manier om ook buiten de kerkmuren echt Kerk te zijn. Neemt u iemand mee?

Om ongeveer half negen zullen we het ontbijt beginnen zodat iedereen die dat wil ruim op tijd is om ook de Paasdienst van tien uur mee te maken. Ook als u niet naar de dienst gaat bent u van harte welkom bij het ontbijt. We hopen op een grote opkomst want het is toch vooral een mooie manier om elkaar te ontmoeten. Er liggen lijsten in de kerk om u op te geven maar dit kan ook via Ronald Koole: r.koole@live.com of 06-4676 7386. Heeft u vragen of heeft u vervoer nodig? Laat dit ons weten of spreek ons aan, we denken met u mee.

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.