Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ligconcert op 17 maart

17 maart @ 20:30 - 22:00

€15

Ligconcert op 17 maart.

Op donderdag 17 maart vindt in de Geerteskerk in Kloetinge een ligconcert plaats: Joram Feitsma en Piter-Jan Goodijk nemen je  ruim een uur lang mee in een muzikale reis met neoklassieke pianomuziek en heldere koperklanken.  Het concert is onderdeel van de ‘CHURCES’ tour, waarbij ze komende maanden bijna maandelijks een kerk aan doen. Entree is €15, aanvang 20:30u en aanwezigen wordt gevraagd zelf een matje of ligstoel mee te nemen.

Het ligconcert is een principe dat al jarenlang bestaat en met name gebruikt wordt voor meditatieve concerten. Het principe is dat bij een ligconcert alle focus uitgaat naar de essentie van de muziek. Het concert  is bijna een trance-achtige flow waar je je als publiek in mee kan laten voeren. Juist omdat je (ontspannen) ligt geeft de muziek je de gelegenheid om tot jezelf te komen en je eigen, muzikale reis te maken: ondersteund door de muzikanten.

Meer vertellen zou zonde zijn, het gaat vooral om je eigen ervaring; we hopen dat jullie het mee komen beleven de 17de in Kloetinge!

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€15

Locatie

Geerteskerk

Organisator

Predikant
Telefoon:
06-47410756