Nieuwsbrieven

“Het is de Geest die ons verbindt”

De duif, een van de vogels die op belangrijke momenten terugkomt in verhalen van de Bijbel. Over verbinding is veel gezegd de laatste maanden. Hoe kunnen we verbinden en toch de geadviseerde “sociale afstand” behouden? In normale tijden is er altijd een tentoonstelling in de kerk gedurende de zomermaanden. Zo stond er dit jaar een heel programma rond het bijzondere Bijbelboek Hooglied gepland.
Dat liep dus allemaal wat anders. Gelukkig is de kerk wel open voor een bezoek, voor bezichtiging (er zijn alleen geen rondleidingen), meditatie, stilte of gewoon een kaarsje aan te steken. 

En nu staat daar een mooie witte duif.
“Het is de Geest die ons verbindt”, eenieder zal daar zijn eigen gedachten bij hebben. Heeft u een gedachte, wens, gedicht, gebed of bemoediging die u wilt delen? Schrijft of plak deze op onze duif! U bent iedere woensdagmiddag en zaterdagmiddag tussen 13:30 en 16:00 welkom in de kerk.

20 september intrede en bevestigings- dienst ds. J. Herweijer.
Heeft u de dienst gemist dan kunt u de dienst nog volgen met beeld en geluid via YouTube.
Als zoekopdracht vult boven bij zoek in Geerteskerk Kloetinge en dan ziet u Welkomst dienst Geerteskerk Kloetinge. Klik op de afbeelding van de Geerteskerk en het programma gaat lopen. Een ander manier is via: https://www.youtube.com/watch?v=UBYkUqFR410
Via kerkomroep.nl kunt u alleen het geluid van de dienst volgen.

Hier kunt u de Nieuwsbrieven terugvinden.

Nieuwsbrief zondag 20 september 2020

Nieuwsbrief zondag 13 september 2020

Nieuwsbrief zondag 6 september 2020

Nieuwsbrief zondag 30 augustus 2020

Nieuwsbrief zondag 23 augustus 2020

Nieuwsbrief zondag 16 augustus 2020

Nieuwsbrief zondag 9 augustus 2020

Nieuwsbrief zondag 2 augustus 2020